Måske lidt nørdet – skift sprog i InDesign

Jeg har brug for det: At både have en engelsk og dansk version af InDesign installeret. Det kan lade sig gøre med CC pakken fordi jeg som udgangspunkt har adgang til alle sprog. Men jeg kan kun have en version installeret ad gangen – ihvertfald med min licens.

Til at begynde med blev jeg nødt til at skifte sprog og installere påny. Drønbesværligt. Men så faldt jeg over dette tip på indesignsecret.com – min yndlingsnørde-side for InDesign.

Nede i “applications-mappen” på min computer, og ind i “Adobe Indesign-mappen” ligger der hos mig i de to mapper, der hedder InDesign Shortcut Sets og InDesign Workspaces. Og inde i de mapper ligger der mapper der hedder “en_GB”. Når den hedder det er mit program på engelsk. Skifter jeg navnet til da_DK bliver sproget i InDesign på dansk (skal dog lige genstarte programmet)

Det er det hele (På illustrationen til venstre er min Indesign på dansk. Til højre på engelsk)

id-dk-uk

Her er artiklen hos Indesignsecrets