Jeg arrangerer egne kurser i grafiske emner. Jeg underviser blandt andet for IT-Kompetence, KEA, DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) og Mediernes Efteruddannelse. Og laver desuden egne kurser.

Online kurser i de grafiske programmer

Tag på kursus – uden at forlade sofaen 🙂 Jeg tibyder starterundervisning i de tre grafiske programmer: InDesign, Photoshop og Illustrator. Få det grundlæggende, så kan du sagtens arbejde videre selv. Jeg deler min undervisning i 2 halve dage – så er der tid til træning midt i det hele.
Klik på disse links for at læse mere
Indesignkursus Online
Photoshop online
Illustrator online

Og kurser for dem der ved noget i forvejen

Kurserne her, er for dem der gerne vil vide mere. 3D funktionerne i Photoshop. Digitale bøger i Indesign. Og meget mere.

Se alle kurserne her

Brugervenlighed og grafisk design

Bliv UX-designer på 6 uger, mens du er ledig. IT-Komptence udbyder dette kursus sammen med KEA. Det er en del af en akademiuddannelse og giver 10 ECTS point, hvis du går til eksamen. Der er også undervisning i værktøjerne. Så vil du lære Photoshop, Indeisgn og WordPress, er det også her.

Epub – det fleksible digitale bogformat

Køber du en bog hos Saxo, IbooksStore eller andre af de digitale boghandlere, er det sikkert en bog i “epub-formatet” Det er det fleksible format, der tilpasser sig den enhed bogen læses på, Epub-formatet kan eksporteres fra mange forkskellige programmer, men kun et sted er det muligt at styre typografien nogenlunde: InDesign.