Jeg arrangerer egne kurser i grafiske emner. Jeg underviser blandt andet for IT-Kompetence, KEA, DMJX (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) og Mediernes Efteruddannelse. Og laver desuden egne kurser.

Digital udgivelse af magasiner og coffee table books

Kom og brug en dag på de nye muligheder for e-publicering. På kurset lærer du at udgive digitale produktioner gennem InDesign. Enten som en digital bog eller som en app. Begge dele kan sættes til salg online, så dit magasin eller din bog kan læses både på en Ipad og på computer.

Grafikerens drøm af et workflow – billigere, sjovere, hurtigere

Dette kursus kan spare dig og dine kolleger og samarbejdspartnere en bunke tid og besvær og begrænse irriterende fejl undervejs i den grafiske proces. Vi tager udgangspunkt i grafikernes yndlingsværktøj InDesign og ser på, hvordan data kommer bedst muligt ind i systemet og videre til slutproduktion.

Brug Gif’ere som fortælleværktøj – animationer i Photoshop

GIF-formatet har levet og overlevet siden den første version af Photoshop og lagt pixels til et utal af hoppende kuverter og andre sjove ting på nettet og i mails. Nu er gifferne på banen igen, efter at Facebook har gjort det muligt at fortælle historier ved brug af de små animationer.

Photoshop – kom godt i gang

Brug to dage på at lære alle grundfunktionerne i Photoshop, så du arbejder professionelt og “nondestructivt”. Vi du i gang med programmet, er det her du skal starte. Du kan også starte her, hvis du vil have ændret dine dårlige vaner – det er ikke for sent.

Illustrator starter – lær det online

Lær grafikerens yndlings-tegneprogram på online-kursus. Er du grafiker og aldrig lige fået lært Illustrator fra bunden, er chancen her nu. Tilbuddet gælder også andre faggrupper. Man kommer langt i InDesign, men Illustrator har lidt flere gode tegne- og designværktøjer. Brug det til info-grafik.

Brugervenlighed og grafisk design

Bliv UX-designer på 6 uger, mens du er ledig. IT-Komptence udbyder dette kursus sammen med KEA. Det er en del af en akademiuddannelse og giver 10 ECTS point, hvis du går til eksamen. Der er også undervisning i værktøjerne. Så vil du lære Photoshop, Indeisgn og WordPress, er det også her.

Epub – det fleksible digitale bogformat

Køber du en bog hos Saxo, IbooksStore eller andre af de digitale boghandlere, er det sikkert en bog i “epub-formatet” Det er det fleksible format, der tilpasser sig den enhed bogen læses på, Epub-formatet kan eksporteres fra mange forkskellige programmer, men kun et sted er det muligt at styre typografien nogenlunde: InDesign.