Efteruddannelse skal være der, når man har brug for den.

Jeg har kurser på Mediernes Efteruddannelse. Hvert kursus bliver afholdt 1 gang hvert halve år. Det er sikkert både praktisk og rentabelt at samle det i store hold. Men det er lang tid at vente, hvis man har brug for at gå på kursus.

Jeg har tænkt mig at afholde mine kurser ligeså snart jeg har to deltagere. Så meld dig til og find en dato ligeså snart der er 2 deltagere tilmeldt.

Men man kan ikke holde til en hel dags undervisning ved en skærm, så derfor splitter jeg kurset op i 2 eller 3 dele. Så er det måske også lidt lettere at nå det i forhold til arbejdet og familie. Ingen rejse, ingen hele dage. Men intet netværk eller god frokost – det må man undvære….

Se mine kurser her

Tilskud til kurser

Er du ansat i en virksomhed der er dækket af Dansk Journalistforbunds overenskomster, får du tilskud til mine kurser. Se listen over  overenskomstdækkede virksomheder.

Det gælder også hvis du er medlem af Freelancegruppen. Alle medlemmer af freelancegruppen får samme støtte, som ansatte under DJ-overenskomster. Læs om Freelanceaftalen her

Ledig og medlem af Journalistforbundet

Mine kurser er udbudt af Mediernes Efteruddannelse og er man ledig kan man få betalt et kursus om året af a-kassen. Læs om dette tilbud her