2 kurser om digitale udgivelser

De to sidste kurser jeg har i efterårskataloget fra Mediernes Efteruddannelse passer så godt i forlængelse af hinanden.  Derfor kan jeg give en rigtig god pris, hvis man melder sig til begge.

Så meld dig til begge, så er prisen 4000 kr for begge – og med tilskud fra PU er prisen 2460,- kr for begge kurser.

Ring gerne til mig for at høre nærmere – 40 30 09 30  eller bos@mac.com

epub

Den digitale bog – one size fits all

På dette kursus konverterer vi en bog fra InDesign og designer den til e-bogsformatet, så vi sørger for, at bogen fungerer bedst muligt på de forskellige e-bogslæsere. Formatet egner sig til romaner, biografier og andre bøger, hvor layoutet gerne må være fleksibelt, så det passer til mange forskellige skærmstørrelser. Kendskab til InDesign kræves. Læs mere hos Mediernes Efteruddannelse »

Underviseren fortæller

BOS0813Det bliver sjovt. For nu kan e-bøger blive utroligt levende. I Indesign kan jeg nu lægge animationer ind – det ligner næsten Flash, men er html. Så det fungerer på alle platforme. Det er jo ikke fordi alting skal komme flyvende ind fra venstre, men tænk på at grafer og tekstbokse lige pludselig kan få liv i Indesign.

Dato: 1. december 2016
Pris: 3.000 kr. (Rabat for dette kursus sammen med digitale magasiner: 4000 kr for begge kurser)
PU-støtte: 780 kr.

Alternativ dato: Kursus kan holdes, når der er to deltagere tilmeldt.

Tilmelding lige her

coffetable2

Digitale magasiner – eller den digitale coffeetable book

Lav et magasin i InDesign og udgiv som det en app eller som en e-bog eller online-dokument. Det kan også være den store, flotte coffee table book, der skal have et liv i de digitale medier. Mulighederne for at udgive digitalt er mange og forskellige. Du skal have kendskab til InDesign, men ikke i en grad, så du arbejder med det hver dag. Læs mere hos Mediernes Efteruddannelse »

Underviseren fortæller

BOS0813Digitale magasiner er endelig ved at udvikle sig igen. Efter fascinationen af de første magasiner som Wired Magazine og National Geographic for cirka 5 år siden, der var designet til tablet, er kravet i dag tilgængelig. Derfor vinder e-pub formaterne frem.  De kan læses lige godt på alle platforme og enheder, og rummer også mange spændende interaktive elementer. Det digitale magasin som app til tablet lever dog stadig videre. Det er det bedste format, hvis man gerne vil sælge magasiner i abonnement. Så junglen er stadig tæt når man skal vælge digitalt udgivelsesformat.

Jeg har lavet en oversigt over fordele og ulemper ved mange af de digitale formater.

Jeg laver en kursus dag hvor jeg fokuserer på alle disse formater. Jeg kigger på fordele og ulemper og muligheder. Kurset er støttet af Mediernes Efteruddannelse.

Dato: 23. november 2016
Pris: 3.000 kr. (Rabat for dette kursus sammen med den digitale bog: 4000 kr for begge kurser)
PU-støtte: 780 kr.

Alternativ dato: Kursus kan holdes, når der er to deltagere tilmeldt.

Tilmeld dig her